23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danskerne foretrækker kvalitetsis

Danskerne er det folkefærd i Europa, der spiser mest is. Og vi vælger i stigende grad produkter fra den dyre ende af skalaen.

Mens salget af impulsis i kiosker og på tankstationer er faldet, stiger salget af håndlavede isvafler og kvalitetsliteris. Det skriver Mejeriforeningen. Og direktør Hans Jørgen Eibye fra Hansens Flødeis kan bekræfte denne tendens:

- Publikum til kvalitetsis er blevet langt bredere. Folk er bevidste om, hvad de spiser og vil gerne betale for at få en is, der smager godt og er fremstillet af gode råvarer, siger han til Mejeriforeningen.

At danskerne gerne vil betale lidt mere for den kolde fornøjelse kan også illustreres gennem de mange is-caféer, der skyder op herhjemme. På bare fire år er Paradis-kæden vokset fra 2 til 27 salgssteder landet over.

Kilde: Mejeriforeningen

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|instance-web02