23948sdkhjf

Procudan overtager Dansk Voksfabrik

Den 1. juli 2009 overtager Procudan A/S hovedparten af de hidtidige aktiviteter i Dansk Voksfabrik A/S, herunder ostevoks og voks til industriel anvendelse.
Dermed konsoliderer Procudan sin stærke position som markedsleder af ostevoks til de skandinaviske mejerier.

Hans Kofoed, der siden 1994 har været adm. direktør for Dansk Voksfabrik, fortsætter hos Procudan i en ny funktion som divisionschef for forretningsområdet Voks. Dermed fastholdes Hans Kofoeds unikke kompetencer indenfor voks, og Procudan vil fortsætte med at investere i produktudvikling og optimeringer.

- Dansk Voksfabrik har i mange år serviceret en række kunder i Skandinavien. De senere år har imidlertid stillet større krav til investeringer, og jeg ser fremtiden sammen med Procudan som optimal for vores kunder. Jeg ser især frem til at skulle arbejde intenst med forretningsudvikling, der får endnu bedre vilkår sammen med Procudans kompetencer og internationale netværk, siger Hans Kofoed, adm. direktør for Dansk Voksfabrik.


Tommy H. Pedersen, adm. direktør for Procudan supplerer:

- Vi er meget glade for og stolte over at kunne styrke vore kompetencer og konkurrencekraft i Skandinavien med overtagelsen af Dansk Voksfabrik. Beslutningen passer perfekt i de strategiske planer, som også i de kommende år vil udbygge forretningsgrundlaget. Lige nu vil vi koncentrere os om at byde en række kunder velkommen!

Kilde: Procudan A/S - www.procudan.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078