23948sdkhjf

Nye ejere flytter Eurogran til Sverige

Eurogran er netop blevet solgt til den schwiziske chokoladefabrikant Barry Callebaut, og den nye ejer har allerede planer om at lukke de to danske fabrikker.
Medarbejderne på Eurogran blev i går underrettet om de nye ejerforhold og blev samtidig orienteret om, at man påtænker at flytte produktionen til Sverige. Det skriver Nordvestnyt.dk

- Den danske produktion er fordelt på to fabrikker, og da det ikke er økonomisk holdbart at fortsætte med tre fabrikker inden for en radius på 130 kilometer, er det desværre nødvendigt at samle produktionen i Sverige og lukke fabrikkerne i Danmark, siger Peter Andreas Münster, der er talsmand for Barry Callebaut.

Eurogran har 53 ansatte i Danmark og desuden en fabrik i England, der ikke vil blive påvirket af sammenlægningen, skriver online-avisen.

Om Eurogran
Eurogran leverer ingredienser til vending-branchen og er en af de førende producenter af ingredienser til vending-automater i Europa. Selskabet producerer et fuldt sortiment af instant produkter, eks. varm chocolade, kaffe, granuleret mælk, mælke-topping, whitener, cappuccino, te og suppe.

Kilde: Nordvestnyt

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094