23948sdkhjf

Aarhusegnens Andel indvier nyt domicil

Aarhusegnen indvier sit nye hovedsæde i Galten torsdag.
Med den bedre plads har Aarhusegnen fået mulighed for at genetablere det kemiske laboratorium, som blev overtaget med købet af KFK for otte år siden. Det har ligget pakket ned, men genåbnes nu, så foreningen fremover kan foretage en række kemiske analyser selv, frem for at sende dem ud af huset. Det skrievr Midtjyllands Avis.

Ud for laboratorierne er to kæmpestore vægte ved at være klar til brug, og det er planen at disse skal klare et lastvognstog på 24 meter, forklarer forretningsfører Vagn Aage Jensen og uddyber:

- Vi har søgt kommunen om tilladelse til at bruge de nye 24 meters modul-lastvognstog på strækningen mellem Århus Havn og fabrikken her i Galten. Det vil give os mulighed for at transportere 12 tons mere pr. vogntog og på den måde spare mange ture frem og tilbage.

Byggeriet, der har kostet 35 millioner kroner, er ikke luksus, men er ren og skær nødvendighed, påpegede næstformand Gunnar Sørensen ved rejsegildet i vinter. Og byggeprocessen har da også været planlagt i flere år, da medarbejderne længe har siddet i nedslidte pavillioner og en meget utidssvarende kontorbygning.

Pavillionerne er nu blevet solgt og den gamle ejendom ud mod Silkeborgvej skal rives ned, oplyser avisen.

Kilde: Midtjyllands Avis

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109