23948sdkhjf

Glud & Marstrand klar til opkøb

Emballagekoncernen har sikret sig ekstra kapital ved at sælge alle sine ejendomme – de penge skal nu bruges til at ekspandere.
Ifølge Børsen lykkedes det Glud & Marstrand at afhænde alle sine ejendomme allerede i 2008, inden finanskrisen begyndte, og dermed kunne emballageproducenten indkassere 478 mio. kr., som man efterfølgende brugte på at afvikle dyre lån. Dermed lykkedes det at nedbringe koncernens samlede gæld fra 1,7 mia. kr. til 1,2 mia. kr. Men provenuet ved salget skal ikke blot bruges til at polstre virksomheden til fremtiden – administrerende direktør Jørgen Kjærgaard vil ekspandere.

- Vi vil gerne styrke vores forretning ved at købe op. Vi mener, at vi nu sidder fornuftigt og har gode muligheder for at finde finansiering. Der er flere interessante muligheder, og vi kigger på noget nu. Vi regner helt klart med, at noget falder på plads i 2009, udtaler han til Børsen.

Udmeldingerne kommer samtidig med, at Glud & Marstrand har offentliggjort regnskab for 2008. Her hentede man en omsætning på 1,9 mia. kr. og et overskud på 69 mio. kr. sidstnævnte er mere end en fordobling fra 31 mio. kr. i 2007.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079