23948sdkhjf

Danish Crown mister divisionsdirektør til Dansk Supermarked

Efter knap et år i stolen som divisionsdirektør i Danish Crown har Morten Petersen valgt at sige ja til jobbet som direktør for kolonial-indkøb i Dansk Supermarked, hvor han var ansat indtil for knap et år siden.
Der ligger en række faktorer til grund for Morten Petersens beslutning, men det er især chancen for at fortsætte karrieren i Dansk Supermarked, der er drivkraften.

Divisionsdirektøren var senest med til at lancere en omfattende plan, der skal sikre Danish Crowns konkurrencedygtighed, og den plan ændres ikke af Morten Petersens afgang.

- Jeg har fuld tillid til, at planen er tilstrækkeligt forankret i organisationen, og at målene kan realiseres, udtaler Morten Petersen, der har sidste arbejdsdag fredag den 26. juni.

- Vi går nu i gang med at finde en afløser til Morten Petersens stol, men i dag er der en kompetent og erfaren ledergruppe i Svinekødsdivisionen, og det betyder, at vi arbejder ufortrødent videre på at nå de mål, der er sat i den omfattende plan, og hvor en række ændringer allerede er trådt i kraft, siger administrerende direktør Kjeld Johannesen.

Kilde: Danish Crown

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109