23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Stryhns har udvidelsesplaner i Roskilde

Hos Stryhns har man for lidt plads til både medarbejdere og produktion, og derfor går man nu med planer om at udvide.

- Vi har brug for flere kvadratmeter. Folk sidder på nakken af hinanden, og jeg har flere gange oplevet, at kunderne vil have flere varer, end den nuværende produktion kan klare, siger direktør Ivar Knoth til Sjællandske Nyheder.

Helt konkret ønsker man hos Stryhns at øge bebyggelsesprocenten på grunden fra 25 procent til 30 procent, hvilket udvider virksomheden med 1700 kvadratmeter.

På fabrikken i Roskilde er den primære produktion leverpostej.

Kilde: Sjællandske Medier

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|