23948sdkhjf

Det sker: Fødevaremarked i Svendborg

Den 27.-28- juni afholdes traditionen tro fødevaremarked i Svendborg. I år vil der være talrige eksempler på bæredygtig produktion og forabejdning. Markedet tæller 140 udstillere fra både ind- og udland.
Fødevaremarkedet er en kulinarisk fest for alle sanser, hvor producenter, kvalitetsentusiaster, livsnydere og andre turister valfarter til Svendborg for at smage på og opleve noget helt unikt.
Fødevaremarkedet afholdes i Svendborg for 8. gang i 2009 og finder sted på havnen i Svendborg, i den nordlige ende af Havnevej. Billetprisen er kr. 25,- og børn under 14 år ifølge med voksne har gratis adgang.

Producenter og formidlere af kulinariske kvalitetsprodukter appellerer til alle sanser, når de udstiller deres produkter og varer. Der serveres mad med holdninger og kulinariske oplevelser så englene synger. Udvalget af økologiske produkter bliver i år rekordstort, ligesom der også vil være talrige eksempler på bæredygtig produktion og forarbejdning. To områder, som Kulinarisk Sydfyn har prioriteret særligt højt.

Der forventes 14-18.000 besøgende fordelt på de 2 dage og der er ca. 140 udstillere, som tæller både lokale, nationale og internationale udstillere.

Se meget mere om arrangementet på www.kulinarisksydfyn.dk og på www.visitsydfyn.dk

Kilde: Kulinarisk Sydfyn

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094