23948sdkhjf

Danisco udnævner ny chef

Jeffrey Hogue bliver chef for Daniscos afdeling for Corporate Sustainable Development i København og får ansvaret for den overordnede bæredygtighedsstrategi i Daniscos divisioner.
Jeffrey Hogue erstatter Søren Vogelsang, som går på pension efter 16 års arbejde med bæredygtighed og socialt ansvar fra både Genencor, en division i Danisco, og den internationale scene.

- Vi er glade for, at Jeffrey bliver en del af vores stabsfunktion og ser hans internationale erfaring som et stort aktiv for vores globale bæredygtighedsarbejde, som er stærkt forankret i vores First choice-strategi. Vi er stolte over vores resultater på bæredygtighedsområdet, senest med tildelingen af topkarakteren A+ fra Global Reporting Initiative, og vores placering i verdens fornemmeste bæredygtighedsindekser. Vi ved, at Jeffrey og hans afdeling vil sørge for, at vi fastholder vores resultater på bæredygtighedsområdet og sætter nye standarder i en verden, hvor fokus på bæredygtighed er en væsentlig faktor for at fastholde en solid forretning, siger CEO Tom Knutzen, Danisco.

- Med 7.000 medarbejdere på mere end 80 lokationer over hele verden og et omfattende netværk af leverandører tilbyder Danisco en faglig udfordring, som jeg med glæde tager op. Danisco er førende inden for bæredygtighed, og min vision for selskabet er at styrke vores bæredygtigheds-strategi, siger Jeffrey Hogue, chef for Corporate Sustainable Development i Danisco og fortsætter:

- Det skal vi gøre ved at øge vores gennemsigtighed yderligere gennem en systematisk dialog med vores interessenter, forbedre processerne for at fastlægge væsentligheden og prioriteringen af bæredygtighedsarbejdet, fortsat fokusere på en reduktion af driftsrisici og ressourceoptimering samt styrke vores kommercielle fokus ved at bruge vores position på bæredygtighedsområdet til at differentiere vores produktudbud.

Jeffrey kom til Genencor i 1995 og har udvist gode lederevner som chef for Sustainability. Han har gennem årene været ansvarlig for Genencors bæredygtighedsstrategi og gennemførelsen af en lang række initiativer i forhold til socialt ansvar, arbejdsmiljø, ledelse og rapportering af bæredygtighedsarbejdet, international kompetenceopbygning, produktansvar og styring af interne/eksterne interessentrelationer.

Kilde: Danisco / www.danisco.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08