23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Carlsberg Danmark
Torsten Steenholt Christensen, 40 år, overtager 1. september posten som supply chain-direktør efter Erik Juul Rasmussen, som går på pension. Torsten Steenholt Christensen kommer fra en stilling som supply chain-direktør i Unicer Bebidas og har fra 2004 til 2007 været produktions direktør for Carlsbergs bryggeri i Northampton.

Det Tysk-Danske Handelskammer
Henrik Isaksen (bestyrelsesformand for Sixt Danmark), Bernd Rohwer (adm. direktør for Handelskammeret i Lübeck) og Udo Hansen (adm. direktør for Håndværkskammeret i Flensborg) er indtrådt i bestyrelsen. Jukka Pertola (adm. direktør for Siemens A/S Danmark) er genvalgt til formandsposten.

Handelskammeret arbejder på at styrke det økonomiske samarbejde mellem Tyskland og Danmark og er medlemsorganisation for 300 producerende firmaer og servicevirksomheder.

Håndværksrådet
Jacob Thiel, 34 år, er ansat som ny cheføkonom. Han har tidligere været ansat som analytiker i Skat og som økonom i BRFkredit.

Håndværksrådet er organisation for de små og mellemstore virksomheder i Danmark og har til formål at sikre virksomhederne de bedste betingelser for vækst og udvikling.

Fleggaard Detail
Mike Simonsen, 40 år, er ansat som ny administrerende direktør. Han kommer fra en stilling tilsvarende stilling hos mobildistributionsselskabet Brightpoint Danmark.

Fleggaard er den dansk-tyske grænsehandels største supermarkedskæde.

Flensted A/S
Ole Flensted, fabrikant, er udtrådt af bestyrelsen. Han afløses af Johannes Nielsen.

Flensted er leverandør af forarbejdede kartoffelprodukter og snittet grønt.

Lantmännen Danpo A/S
Peter Rasztar og Jarl Erik Jørgen Sallenhag har begge forladt bestyrelsen. De afløses af Mogens Jensen (adm. direktør i Lantmännen Danpo) samt Jan Klarskov Henriksen. Sidstnævnte er udnævnt som ny formand.

Lantmännen Danpo producerer kyllingeprodukter.

Micro Matic A/S
Jørgen Nederby (adm. direktør i Triax) er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Micro Matic producerer anstikkere til fadølsanlæg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.469