23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Bagerkæde satser på egenproduktion

Egenproduktion af deje skal vende minus til plus for Den Gyldne Ovn.

2008 var atter et dårligt år for bagerkæden Den Gyldne Ovn. Butikkerne gav tilsammen et underskud på 2,8 mio. kr.

En del af underskuddet skyldes indkøringen af en ny butik i Vejle, som ifølge Fyns Stiftstidende blev lukket ned i sidste måned. Tilbage er så butikker i Odense, Fredericia, Kolding og Silkeborg.

Den gyldne Ovn producerer og sælger friskbagt brød baseret på kold- og langtidshævet dej bagt i stenovn. Hidtil har man fået dejen produceret hos en tysk leverandør, men nu bliver den lavet på kædens eget bageri i Fredericia. På den baggrund venter man et forbedret resultat i indeværende regnskabsår.

Kilde: Årsrapport 2008 / Fyens Stiftstidende

BREAKING
{{ article.headline }}
0.079|instance-web02