23948sdkhjf

Arla Foods Sverige får ny direktør

Christer Åberg bliver ny chef for Arla Foods i Sverige.
Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for det børsnoterede fødevarefirma Atria's svenske datterselskab Atria Skandinavien AB, som han har haft siden 2006.

Det arbejde har i de seneste år været kendetegnet ved meget hurtig vækst gennem opkøb, men også gennem organisk vækst. Her forinden var Christer Åberg 16 år i Unilever-koncernen, bl.a. som administrerende direktør for Unilever Home & Personal Care i de nordiske lande, og i andre ledende stillinger i Mellemøsten og Europa.

- Christer repræsenterer en klar og gennemsigtig ledelse, der er præget af energi og en vilje til at drive butikker, mennesker og mærker frem. Jeg er meget tilfreds med den viden og det engagement, han vil bringe til Arla. Han er den rette person til at fortsætte Arlas udvikling i tæt dialog med medarbejdere, kunder, leverandører og ejere, siger Hans-Åke Hammarström, Nordic Manager hos Arla Foods.

- At få det privilegium at lede Arla i Sverige er en opgave, jeg ser frem til. Arla har en enestående position over for både kunder og forbrugere og er et af Sveriges absolut stærkeste mærker. Det giver koncernen en enestående mulighed for at opnå succes og forvalte vores egen fremtid, trods en turbulent tid, siger Christer Åberg.

Christer Åberg vil overtager chefposten senest 1. januar 2010.

Kilde: Arla Foods Sverige / www.arlafoods.se

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093