23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Affaldssvampe som delikatesse

Studerende fra Syddansk Universitet er ved at undersøge mulighederne for at sælge affaldssvampe fra ølproduktion som en delikatesse til danskerne.

Den særlige svamp vokser i affald fra ølproduktionen på Flensborg Bryggeri, oplyser TVSyd.

Projektleder Klaus Neumann kender ikke det danske marked og har derfor henvendt sig til IDEA House på Syddansk Universitet for at få hjælp til en markedsanalyse.

Svampen Shitaki er allerede en delikatesse i det asiatiske køkken, mens den i Tyskland bliver solgt i specialforretninger og i de bedre restauranter til en pris på godt 150 kr. pr. kilo.

Kilde: TVSyd

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078