23948sdkhjf

Højer Pølser i modvind

Der er hård kamp på markedet for økologiske charcuterivarer, erfarer Højer Pølser A/S. Supermarkederne afviser Marskland-mærket på stribe, og derfor vælger pølsemageren nu at indstille produktionen.
Den sønderjyske familievirksomhed oplever, at ingen af de store dagligvarekæder vil have Marskland-produkterne ind i butikkerne. Det skriver Børsen i dag.

- Vi kan ikke få lov at komme ind i butikkerne med den økologiske Marskland-serie. Det er ligegyldigt, hvordan vi griber sagen an. Både hvad pris og tilpasning af produkterne efter detailhandelens ønsker angår, siger 43-årige adm. direktør Jan Müller til avisen.

Indkøber Morten Elsborg, Coop Danmark A/S, bekræfter afvisningen af Højer Pølser:

- Vi har i forvejen økologiske charcuterivarer fra Farre/Aalbæk Specialiteter og Hanegal fast inde i vores sortiment. Skal vi have Højer Pølser ind med deres Marskland, så skal en af de andre pilles ud. Sådan er det. Og det er til trods for, at der ikke er noget overhovedet galt med kvaliteten af den økologiske serie fra Højer, siger Morten Elsborg.

Til gengæld går det godt for Højers mere traditionelle charcuteriprodukter, og virksomheden er da også fast underleverandør af økologiske produkter til Irma-kæden.

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11