23948sdkhjf

Gyldne tider for mosteriudstyr

Søren Hvidberg etablerede sidste år HjemmeMost.dk, hvor han sælger mosteriudstyr til såvel hobbyavlere som det professionelle marked. Og konceptet er blevet så positivt modtaget, at iværksætteren nu står over for at skulle ansætte mere personale.
Søren Hvidberg har startet HjemmeMost.dk på hobbyplan som en naturlig udvikling af sin passion for æbler og æblemost. En interesse, der for alvor blev vakt efter besøg på nogle æblefestivaller i Luxembourg. Samtidig med HjemmeMost.dk arbejder Søren Hvidberg som selvstændig finansmægler, hvor han hjælper virksomheder med at finde den rigtige finansiering.

- Markedets store interesse for HjemmeMost.dk har gjort det sjovt hele tiden at udvide virksomheden og jeg har forsøgt udbygge, som der er kommet ordrer til, fortæller han til Food Supply.

En gunstig tid
Siden opstarten sidste efterår har Søren Hvidberg ikke mærket det fjerneste til finanskrise. Tværtimod mener han den svære tid har været gunstig for hans forretning:

- Der er i disse tider ekstra fokus på at udnytte ressourcerne fuldt ud, hvilket jeg især har mærket fra det private marked, hvor efterspørgslen efter mosteriudstyr har været stor. Desuden gør et forandret klima, at der skabes forbedrede forhold for frugtavlerne.

Han uddyber over for redaktionen, at erhvervskunder sagtens kan lægge ordrer for rigtig mange penge, mens summerne fra hobbyavlerne, ikke overraskende, er mere beskedne. Men alle er velkomne, supplerer han.

Totalleverandør
HjemmeMost.dk leverer et bredt sortiment af kværne, pressere, pasteuriseringsmaskiner, tappeanlæg samt større maskiner og komplette produktionslinjer til det professionelle marked. Maskinernes kapacitet spænder fra 5 kg. til 5.000 kg. i timen. Søren Hvidberg har som den eneste i Danmark forhandlingsretten til mange af de store udenlandske kvalitetsmærker. Herudover er HjemmeMost.dk også totalleverandør til plantagerne.

Nyt showroom og ansættelser i sigte
Virksomheden er nu nået til en milepæl, hvor tiden er moden til at gøre rammerne mere professionelle. Derfor flytter Søren Hvidberg nu fra sin garage til et lokale i Ølgod, hvor han netop har etableret et stort showroom. Virksomhedens hastige udvikling betyder desuden, at der snart er brug for flere hænder:

- Jeg har besluttet mig for at annoncere efter en håndfuld fritidssælgere, som kan hjælpe med at øge kendskabet til HjemmeMost.dk, og det vil formentlig ske inden for den nærmeste fremtid, fortæller iværksætteren.

De nye fritidssælgere skal udover salg også tage sig af den stigende aktivitet indenfor udlejning af mosteriudstyr til skoler, institutioner, foreninger m.fl.

Store forventninger til fremtiden
Søren Hvidberg håber på et positivt resultat på bundlinjen allerede i år, da der ikke har været store udgifter forbundet med etableringen. Men han er ikke meget for at spå om nogle konkrete tal. Selvom markedet har vist stor interesse i årets løb, er det først nu høstsæsonen går ind og kendskabet til HjemmeMost.dk skal for alvor stå sin prøve. Det er naturligvis ønsket, at den næste tid bliver travl:

- Jeg vil rigtig gerne investere mere i virksomhedens videre udvikling og bl.a. bruge flere penge på markedsføring og udvikling af hjemmesiden, uddyber han.

Søren Hvidberg afslører til sidst, at fokus i det kommende år bliver at gøre mere ud af flaskemarkedet. Han arbejder i forvejen som agent for en tysk flaskeproducent og har da også allerede haft leverancer til bl.a. et mjødbryggeri.

Læs mere om HjemmeMost.dk på www.hjemmemost.dk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062