23948sdkhjf

Tyskland tager godt imod Aarstiderne

Aarstiderne uddeler i dag økologiske grøntsagskasser til danskere over hele landet og i store dele af Sverige. Senest er den netbaserede virksomhed begyndt leverancer til vore naboer i syd, der ser ud til at tage godt imod konceptet.
Siden juni måned har kunder i både Flensborg og Hamborg haft mulighed for at få friske grøntsager leveret direkte til deres dørtrin fra det økologiske abonnementssystem hos Aarstiderne.com. Og der er en stigende interesse for ordningen, oplyser man fra den danske netvirksomhed, der i år kan fejre 10 års jubilæum:

- Det er helt nyt og kun i det små med foreløbig kun 30 kasser til forbrugere i Hamborg, siger grøntavler for Årstiderne Frank van Beek til DR P4 Syd.

Det tyske marked for økologiske fødevarer er de seneste år vokset hurtigere, end de tyske producenter har kunnet følge med, og med Aarstidernes geografiske placering i Jylland er det
nærliggende at udbrede forretningsmodellen til det nordlige Tyskland.

Internethandel med eget landbrug
Aarstidernes eget landbrug Billeslund ligger 50 km nord for den dansk/tyske grænse, og netop nærheden er af stor betydning for de tyske kunder, når de handler økologiske fødevarer.
Aarstidernes dyrker selv 50 forskellige slags grøntsager og krydderurter på landbruget i Sønderjylland, og det er netop den store egenproduktion og det brede sortiment, som gør Aarstidernes
økologiske abonnementssystem unikt.

Kilde: Aarstiderne / DR P4 Syd

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156