23948sdkhjf

Gourmetproducenternes svære vej til butikkerne

De små lokale gourmetproducenter er som oftest ikke gearede til at drive forretning på højere plan, lyder det fra chefkonsulent i Fødevarebranchen Tine Skriver.
Selvom der oftest er tale om rigtig gode produkter, glemmer producenterne ofte vigtige detaljer som markedsføring, omsætningshastighed og indtjening, skriver Erhvervsbladet i dag.

- Der er et stort potentiale i de her små producenter. Lokalproducerede specialiteter er et vigtigt bidrag til oplevelsesøkonomien, men det er klart, at de sjældent er gearet til den del, der hedder afsætning og markedsføring, udtaler Tine Skriver til avisen.

Og hos Coop nikker man genkendende til problematikken. Det kniber ofte med et fornuftigt forhold til forretningsdrift, pris og avance, lyder det fra detailgiganten.

Kilde: Erhvervsbladet / www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109