23948sdkhjf

Royal Unibrew sælger bryggerier i Caribien

Ved at sælge sine aktieandele i St. Vincent Breweries Ltd., Antigua Brewery Ltd., Antigua PET Plant Ltd. og Dominica Brewery & Beverages Ltd. vil Royal Unibrew kunne nedbringe sin gæld med knap 200 millioner kroner.
Royal Unibrew oplyser, at man har indgået en betinget aftale med bryggeriet Cerveceria Nacional Dominicana fra den Dominikanske Republik om at sælge aktieandelene i bryggerierne på Dominica, St. Vincent og Antigua til CND. Salget består helt konkret i frasalg af Royal Unibrews aktieandel i St. Vincent Breweries Ltd. (76,5%), Antigua Brewery Ltd. (93%), Antigua PET Plant Ltd. (75% ) og Dominica Brewery & Beverages Ltd. (58%).

Der er yderligere indgået aftale med CND om licensproduktion af Royal Unibrews Vitamalt mærke, der medfører, at Vitamalt vil opnå større udbredelse i regionen.

Aftalerne er blandt andet betinget af godkendelse af regeringen på Antigua samt opnåelse af visse licensgiveres accept af ændring i ejerskabet.Transaktionen forventes endeligt gennemført omkring udgangen af 2009 og forventes ikke at have indflydelse på koncernens indtjening i 2009.

Kilde: Royal Unibrew / www.royalunibrew.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078