23948sdkhjf

Influenza A giver fuld ordrebog

Den omstridte Influenza A giver travlhed hos Sterisol Danmark. Fabrikken i Sverige arbejder i døgndrift for at følge efterspørgslen på hånddesinfektion.
Det danske salgsselskab melder om enorm efterspørgsel på hånddesinfektion fra især større virksomheder og sundhedssektoren.

- Vi har svært ved at følge med efterspørgslen og det er ikke kun i Danmark, vi oplever den store interesse. Også Norge, Sverige og Finland har lagt mange ordrer hos Sterisol de seneste uger, fortæller adm. direktør i Sterisol Danmark, Poul Erik Øhlenschlæger.

Al produktion af håndhygiejneprodukter foregår på Sterisols fabrik i Sverige, og selvom de ansatte arbejder i døgndrift er lageret på kort tid blevet tømt. Leveringstiden er dog kun blevet forlænget med en lille uges tid, og Sterisol forventer ingen problemer med at imødekomme den øgede efterspørgsel.

- Varerne er solgt, inden de overhovedet ankommer til Danmark, fortæller Poul-Erik Øhlenschleger og uddyber: - I denne uge modtager jeg ti paller fra Sverige, som alle er solgt på forhånd!

Nyheder på vej
Direktøren for det danske salgsselskab fortæller endvidere, at der i løbet af efteråret lanceres syv helt nye hudplejeprodukter til detailhandlen. Som resten af Stersiols sortiment, er alle produkter dokumenteret uden konserveringsmiddel. Tidligere har industri og sundhedssektoren været hovedfokus for Sterisol, så man er spændt på modtagelsen af det nye koncept.

- Astma- og Allergiforbundet i Danmark har netop godkendt samtlige produkter, fortæller Poul-Erik Øhlenschleger. I Norge og Sverige er produkterne allerede godkendt og her oplever Sterisol allerede stor interesse fra forbrugerne.

Odense-virksomheden ansætter i den forbindelse en ny medarbejder, der skal stå for at markedsføre de nye produkter på det danske marked. Vedkommende bliver endvidere ansvarlig for virksomhedens øvrige markedsføringsaktiviteter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094