23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danskerne sparer oksemørbraden væk

Oksemørbrad er blevet for dyr en fornøjelse for danskernes pengepung, og man skal efterhånden kigge langt efter det klassiske stykke kød på restauranternes menukort.

- Købekraften er der ganske simpelthen ikke. Derfor har mange restauranter pillet oksemørbraden af menukortet og erstattet det med andre udskæringer. Der er ikke salg i oksemørbrad længere, siger adm. direktør Lone Njor Hulth,Horesta.

Hos T.P Kød i København kan restauranternes faldende forbrug af oksemørbrad aflæses på de seneste salgstal.

Salget er faldet med 50 pct. I stedet er prisen på kalvefilet dalet og restauranterne køber derfor en del tyksteg i stedet for oksemørbrad, lyder det fra ejer Johnny Trier, T.P. Kød.

Kilde: Business.dk

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|instance-web04