23948sdkhjf

Copehagen Cooking større end nogensinde

I fredags lød startskuddet til madfestivalen Copenhagen Cooking, der i år kan præsentere det største program til dato.
Det er femte gang, at Wonderful Copenhagen arrangerer Copenhagen Cooking. Madfestivalen er arrangeret af Wonderful Copenhagen - i samarbejde med Eat 09, inco Danmark, Carlsberg, Samsung og et udvalg af byens bedste gastronomiske aktører og toprestauranter.

- Interessen for Copenhagen Cooking er enorm allerede inden festivalen åbner dørene. Det vidner om, at publikum har fået øjnene op for det store udbud af arrangementer. Internationalt er der en øget interesse for det nye nordiske køkken, senest med kåringen af restaurant Noma som verdens tredje bedste restaurant. Vi håber, at festivalen er med til at give masser af gode oplevelser og ikke mindst inspiration til madlavningen derhjemme, siger Thomas Meier Lorenzen, senior projektleder Wonderful Copenhagen.

Hos Meyers Køkken kan du lære at styre røgen i ovnen og på grillen, og i Skuespilhuset byder 11 toprestauranter på smagsprøver. Herudover byder en række af Københavns bedste restauranter på madkunst til spotpris. Under overskriften “Taste of Copenhagen” inviterer restauranterne 1.th.*, Kokkeriet, Mielcke & Hurtigkarl, noma*, The Paul og The Dining Room på gourmetmad til 395 kr. Det har i de forgange år været et stort tilløbsstykke og udsolgt på rekordtid.

Den 22. og 23. august var Øksnehallen omdannet til madmessen Eat 09, hvor landets allerbedste producenter og specialister i mad, vin og delikatesser var repræsenteret.

Kilde: Copenhagen Cooking

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079