23948sdkhjf

Netlon-system sikrer elite-smiley

Det nordjyske installationsfirma Netlon har udviklet et elektronisk system til overvågning af temperaturen i køle/frysediske. Det har udløst den fornemme elite-smiley hos en Spar-købmand, der har anvendt teknikken over en længere periode.
Ved at anvende Netlons teknik sikrer man butikkens egenkontrol af temperaturen og samtidig får man registreringer, der kan anvendes som dokumentation over for fødevarekontrollen. Skulle uheldet af en eller anden grund være ude, står man også langt bedre stillet over for forsikringen, når man er i stand til at dokumentere, at overvågningen var i orden.

- Ud over at systemet giver tryghed for både os selv og vore kunder, så sparer vi en masse tid. Før skulle vi med jævne mellemrum gå rundt og måle temperaturen for at sikre, at vi holdt os på de krævede værdier. Nu kan vi nøjes med et kig på computeren nogle gange om dagen, og vi får alarmer på sms, så snart der er noget galt, forklarer Jesper Feldgaard, der har investeret i systemet til sin Spar-købmand på Nr. Uttrup Torv i Nørresundby.

Købmanden er overbevist om, at Netlon-systemet har været med til at sikre ham fødevarekontrollens elite-smiley, som er et udtryk for stor tillid til butikkens egenkontrol. Personalet er desuden rigtig glade for systemet, da presset på dem er lettet siden installationen.

Thomas Kristensen fra Netlon tilføjer, at systemet også kan bruges til at holde øje med forretningens energiforbrug, og det er nemt at koble ekstra funktioner til.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078