23948sdkhjf

God start for nyt forretningsben

Brøndum Elektro indgik sidste år en eksklusivaftale på salg af Whirlpool-industrihvidevarer til det danske marked. Et tæt samarbejde med industriens installatører baner vejen til nye kunder.
Frits Brøndum startede Brøndum Elektro i 1992 med fokus på reservedele til hvidevarer. Salg og service udgør stadig den største del af forretningen, men i foråret 2008 kom endnu et område til.

Frits Brøndum indgik en aftale om import af industrihvidevarer fra verdens største hvidevareproducent Whirlpool og har nu forhandlingsretten på salg i Danmark, Grønland og på Færøerne. Direktøren er selv beskæftiget med det nye forretningsben og får hjælp af én af virksomhedens 7 ansatte.

- Det går fornuftigt, selvom det er et svært marked at bryde igennem. Derfor bruger vi mange gange virksomhedens installatører til at bane vejen for os, fortæller Frits Brøndum og uddyber:

- Installatørerne har umiddelbart den bedste kontakt til virksomhederne og henvender sig så til os, hvis de pludselig står og mangler nye maskiner eller reservedele. Vi bruger også selv at gå den anden vej rundt og spørge installatører i området, om de har interesse i at lave service på nogle af vores maskiner. Så det er et samarbejde, der går begge veje.

En lovende aftale
Frits Brøndum fortæller desuden, at virksomheden har indgået en lovende aftale med Viborg Kommune om leverance af hvidevarer. Og selvom der ikke på nuværende tidspunkt har været bemærkelsesværdige ordrer herfra, er frits Brøndum optimistisk:

- Det er en aftale, der er perspektiv i, pointerer han.

Behovet opstår lige så snart, der er en maskine, der går i stykker et eller andet sted, smiler han afsluttende.

Andre kompetencer
På Brøndums adresse i Viborg er der i dag otte mand beskæftiget, blandt andet i virksomhedens værktøjsafdeling, der udfører service og reparation på alle mærker for elektrisk håndværktøj, motorer og pumper, luftkompressorer mm. På timerværkstedet er man desuden specialister i reparation af timere og motorstyringer til vaskemaskiner, opvaskemaskiner og tørretumblere samt elektronik til induktionskomfurer.

Du kan læse om flere kompetencer på www.broendum-elektro.dk , hvor du også finder en webshop med alle virksomhedens produkter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078