23948sdkhjf

Det sker: Inco Danmark inviterer til økologisk inspirationsaften

Inco Danmark tror på, at økologien får en endnu mere fremtræden plads i storkøkkenet, og i jagten på at inspirere og tilbyde kunder endnu flere økologiske alternativer, inviteres kunder samt økologiske producenter til økologisk inspirationsaften.
- Det er helt sikkert, at økologien ikke er en modedille hos os. Det aflæser vi klart på vores kunders støt stigende efterspørgsel efter økologiske varer, ja, økologien er nærmest blevet et naturligt tilvalg på lige fod med de konventionelle fødevarer, siger Pernille Juul, marketingchef.

De økologiske alternativer
- Og den økologiske inspirationsaften den 20. oktober kl. 17-20 er blot et af flere tiltag, som vi hos inco Danmark har iværksat for at efterkomme vores kunders interesse og efterspørgsel efter flere økologiske alternativer til konventionelle produkter. Et andet tiltag, som vi også er i fuld gang med, er at udvikle og tilpasse vores økologiske sortiment, så det i større grad afspejler kundernes behov, siger Pernille Juul – og fortsætter:

- Vi har til den økologiske inspirationsaften i Cash & Carry, København været på udkig efter inspiration til vores besøgende i form af nyheder, produkter og producenter, som vi nødvendigvis ikke på nuværende tidspunkt har i vores sortiment, siger Pernille Juul.

Dialog med producenterne
- De besøgende kan derfor se frem til en aften, hvor der vil være rig mulighed for at komme i dialog med store som små økologiske producenter. Ligesom der er mulighed for at tage en dialog med økologisk landsforening, der bl.a. kommer og informere om de nye økologiske spisemærker, siger Pernille Juul – og afslutter:

- Og for at fuldende en god inspirationsaften, så udlodder vi desuden et rejsegavekort på 10.000 kr. , så vi forventer klart, at der vil gå en glad kunde hjem med et rejsegavekort under armen.

Økologisk inspirationsaften tirsdag den 20. oktober kl. 17.00-20.00. Alle er velkomne og tilmelding er ikke nødvendigt.

Kilde: Inco Danmark

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078