23948sdkhjf

Det sker: Grønsagsfestival på Halmtorvet

Lørdag den 29. august 2009 kl. 10-18 afholdes grønsagsfestival på Halmtorvet, Vesterbro i København. Her kan man møde et udsnit af Danmarks dygtige grønsagsavlere med et sandt farveorgie af sæsonens friske grønsager.
Muld, magi & mad på Halmtorvet! Under denne overskrift Man får mulighed for at se, dufte og røre grønsagerne og få en snak med producenterne. Og en række dygtige kokke stiller op for at trylle enkel mad ud af de fantastiske råvarer, så man kan få sat smag på det grønne køkken og få masser af madlavningsinspiration med hjem.

Udover den lange række økologiske og konventionelle grønsagsproducenter deltager også Gasa Odense frugt-grønt, Frøsamlerne, Praktisk Økologi, SeedCom og Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet, som vil lave sensoriske øvelser med gæsterne.

Der vil være en salgsbod, som bestyres af de gamle frugthandlere fra Frugthandlerforeningen af 1889, så der bliver service som i 50erne. Og man behøver ikke at sulte, idet der vil være et folkekøkken, hvor der bliver lavet grønsagsmad – alt dette ledsaget af jazzmusik!

Kilde: Gartnerirådgivningen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078