23948sdkhjf

Inco har succes i Jylland

To år er gået, siden Inco Danmark åbnede sin første butik uden for Sjælland. Og det har gavnet forretning såvel som selskabets grønne regnskab.
Det har været 2 år med masser af positiv udvikling.

- Vi er rigtig glade for, at vi for et par år siden tog beslutning om, at etablere en butik i Jylland. Så vores 2 års fødselsdag bliver en fest med masser af gode tilbud, gaver og konkurrencer, da vi virkelig har en rigtig positiv udvikling at fejre, siger Ole Bang Nielsen, adm. direktør, og fortsætter:

- De første måneder efter åbningen i oktober 2007, hvor vi var ivrige for at vise Jylland alle de muligheder, som vi kom med, ja, her synes vi måske nok, at jyderne var lidt for lang tid om at se os an. Men med en målrettet salgs- og markedsføringsindsats, så står vi her to år efter med et godt fundament af loyale kunder, der bl.a. har set fordelene i, at de hos os har masser af muligheder – bl.a. adgang til et stort kvalitetsudbud af sæson- og ferskvarer. Ligesom de heller ikke som kunde er låst til enten en distributions- eller butiksløsning. De kan hos os få begge løsninger samlet ét sted, siger Ole Bang Nielsen.

Bedre service & mindre Co2 belastning
- Vores jyske lokation har desuden resulteret i, at vi ikke længere har behov for at levere varer fra Sjælland til distributionskunder i Jylland. Det har givet vores distributionskunder bedre service og leveringsbetingelser, da vi eksempelvis nu hurtigt kan reagere på udsolgssituationer o.lign., siger Ole Bang Nielsen, og fortsætter:

- De færre inco Danmark lastbiler over Storebælt gavner ikke blot os, men i den grad også miljøet, da vores varer nu ikke længere er lang tid undervejs i lastbil, så alle jyske kunder kan nu også glæde sig over, at få leveret varer med mindre co2 belastning, afslutter Ole Bang Nielsen.

Kilde: Inco Danmark

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078