23948sdkhjf

Lukning af DC-slagteri udskudt

Som tidligere varslet skal Danish Crowns afdeling i Rødding lukke. Afdelingen var ventet lukket i år, men det forventes nu først at ske i første halvår af 2010.
Det har fra starten været hensigten, at store dele af Røddings produktion fortsat skal ligge i Danmark. Men flytningen af produktionen forudsætter en række praktiske forhold, som skal være på plads – herunder nogle investeringer som lige nu er sat i bero.

Da lukningen blev varslet i februar i år, var der 308 medarbejdere i Rødding. I takt med en glidende udfasning af produktionen er medarbejderstaben løbende reduceret til aktuelt 166 medarbejdere.

- Det sikrer, at der ikke fra det ene øjeblik til det andet, står flere hundrede folk uden arbejde. Det vil belaste området, hvis så mange mennesker vil på kurser og søge arbejde på en gang, siger Niels-Henrik Sørensen, tillidsmand i Rødding.

- Når situationen er, som den er, så er vi godt tilfredse med den måde, det foregår på.

Niels-Henrik Sørensen fortæller også, at en del medarbejdere har fundet nyt arbejde. Nogle er blevet ansat på Danish Crowns slagterier i Blans og Esbjerg. Andre er blevet ansat i andre virksomheder.

Kilde: Danish Crown

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157