23948sdkhjf

Danisco udvider kapaciteten af cellulose gum

Danisco afslutter i denne måned en kapacitetsudvidelse inden for cellulose gum, der anvendes inden for fødevare, tandpleje og medicinalindustrien.
Den samlede markedsværdi for Grindsted Cellulose gum-produkter ligger på over 300 mio. US-dollars, skriver Danisco i en pressemeddelelse.

Grindsted Cellulose gum er specielt udviklet og kvalitetstestet til en bestemt funktionalitet i de forskellige applikationer.

- Med Daniscos udvalg af Grindsted Cellulose gum-produkter får producenterne et konkurrencedygtigt alternativ specifikt udviklet til de funktionelle egenskaber, der kræves i de forskellige applikationer og sikrer et omkostningseffektivt og ensartet resultat. Produktspecifikationerne og kvalitetskontrollen omfatter typisk særlige applikationstest for hver produktionsserie af Grindsted Cellulose gum-produkter, siger Global Business Manager Jean Baptiste Dufeu fra Daniscos Gums & Systems Division.

Daniscos cellulose gum-prdukter finder sin anvendelse inden for fødevarer, tandpleje og medicinalindustrien. Til fødevaresektoren er der tale om en komplet serie af produkter til syrnede mælkedrikke (AMD-serien), bageriprodukter (BAK-serien), drikkevarer (BEV-serien) samt kød- og snackprodukter (MAS-serien).

Kilde: Danisco

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097