23948sdkhjf

Galten-virksomhed får iransk storordre

Hans Jensen Engineering modtog før sommer en ordre på to frysetunneler til en stor iransk fødevarekoncern. Ejeren har netop været på besøg i Galten, hvilket bragte endnu en ordre med sig.
Olaf Møller overtog ejerskabet af Hans Jørgensen Engineering i 1995, og siden har han arbejdet målrettet på at komme ind på nye markeder i Mellemøsten. I dag opererer Galten-virksomheden da også i flere af de arabiske lande. De seneste ordrer fra iranske Solico Group er med til at øge omsætningen markant.

- Vi fik kontakt med virksomheden sidste år, hvor de lagde den første ordre hos os og siden er det gået rigtig stærkt. Vi fik besked om leverance af endnu to anlæg før sommer og da ejeren kom et smut forbi Galten for et par uger siden, fik vi endnu en ordre, fortæller Olaf Møller glad.

Solico Group har en række fødevarevirksomheder i Iran, der producerer fjerkræ og kød, færdigretter og kødpålæg. Desuden ejer koncernen fabrikker, der blandt andet producerer iscreme og yoghurt. Der er derfor store perspektiver i ordren, mener Olaf Møller, der glæder sig over at skulle levere det første af de tre anlæg i næste måned.

Tre mænd sendes af sted for at opstille frysetunnelen på en af Solicos iscremefabrikker. Olaf Møller forklarer, at det pågældende anlæg kan fryse 7.000 liter is i timen og de to efterfølgende anlæg vil have samme kapacitet. De sidste leverancer ventes at være produceret og leveret i 1. kvartal 2010.

Hans Jensen Engineering sælger køle- og frysetunneler til store dele af verden, og man satser nu ud over iscreme også på fiskeindustrien som et nyt markedsområde. Billederne illustrerer netop opbygningen af en frysetunnel på verdens største rejefarm i Saudi Arabien.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078