23948sdkhjf

DC Future følger planen

Danish Crown følger planen efter første kvartal siden lanceringen af DC Future. Det redegjorde virksomhedens ledelse for på et repræsentantskabsmøde tirsdag.
Siden Danish Crown i maj i år søsatte 9-punkts planen DC Future, har der været arbejdet målrettet på at reducere omkostningerne i koncernen. Det samlede mål er en omkostningsreduktion på 1,3 mia. kr., som skal hentes over 6-18 mdr. Hertil kommer en lettelse af politiske særbyrder på 300 mio. kr.

- På de første syv punkter af planen er vi enten på det definerede mål eller foran, og det er et udtryk for, hvor alvorligt vi tager opgaven. De sidste to punkter af planen kræver samarbejde med hhv. medarbejderne og politikerne, og også her er der konstruktiv dialog og velvilje, siger CEO Kjeld Johannesen.

- Når vi arbejder med en tidsramme på 6-18 mdr., er det, fordi det i nogle sammenhænge tager tid, fra en beslutning træffes og føres ud i livet, til den kan ses på bundlinjen. Det er eksempelvis først nu, vi begynder at se effekten af de mange funktionærer, vi sagde farvel til tidligere på året, ligesom virksomhedslukninger og nye samarbejdsaftaler tager en rum tid at omsætte i økonomisk gevinst. Men vi kan med sikkerhed sige, at vi er på rette spor, siger Kjeld Johannesen.

DC Future vil det kommende år fortsat være drivkraften i de beslutninger, der træffes i koncernen.

Kilde: Danish Crown

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111