23948sdkhjf

Atria samler produktions- og logistikenheder

Den svenske fødevarekoncern, der blandt andet ejer pålægsvirksomheden 3-Stjernet A/S, lukker nu to fabrikker i Sverige. 107 medarbejdere berøres af omstruktureringerne.
Atria vil styrke Deli-forretningen og investerer nu 50 mio. svenske kr. i arbejdet med at samle produktion og logistik. Koncernen har i dag samme type produktion på flere fabrikker i Sverige, hvilket sænker effektiviteten. Derfor er beslutningen nu, at produktionen fra Ridderheims og Gourmet Service overflyttes til anlæg i Kinna. Samtidig overgår lager- og logistikcenter for Ridderheims, Falbygdens Ost og Gourmet Service til Göteborg.

- Gennem denne omstrukturering og koncentration af produktion og logistik mindsker vi vores omkostninger. De frigjorte ressourcer bliver nu investeret i en øget satsning på innovationsarbejde og udbygge vores varemærkers position i Sverige og på vores øvrige markeder, forklarer Atria Scandinavias VD, Christer Åberg.

Atria Scandinavia er et datterselskab i Atria-koncernen, som er noteret på Helsingforsbørsen. Atria Scandinavia er en levnedsmiddelvirksomhed med aktiviteter i Sverige og Danmark med en årlig omsætning på ca. 4,5 mia. SEK. Selskabet beskæftiger omkring 1.700 medarbejdere og producerer varemærker som Sibylla, Lithells, Pastejköket, 3-Stjernet og Falbygdens Ost.

Kilde: Atria / www.atria.se

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078