23948sdkhjf

Drinctec 2009 skudt i gang i München

München byder i disse dage velkommen inden for til Drinctec 2009. 16 danske udstillere har fundet vej til den internationale messe for drikkevarer og flydende fødevarer.
Harboes Bryggeri A/S har to verdensnyheder med på årets messe: En ny klimavenlig øl ved navn Clim8 Beer samt to nye bygmaltekstrakter, der giver mulighed for en enklere og mere stabil fremstilling af øl, alkoholfri øl, maltdrikke og læskedrikke af en høj kvalitet.

Messen byder desuden på nyheder inden for pakkeudstyr og emballering samt diskussionsfora om de nyeste produkttrends. Hvorfor er alkoholfri øl eksempelvis blevet så populær? Og hvorfor er miljøvenlig emballage blevet så stort et hit? Branchen diskuterer disse og mange flere trends inden for produktudvikling og teknologi generelt.

70.000 på besøg
Ifølge arrangørerne byder Drinktec 2009 på omkring 1.500 udstillere fra 60 lande og man venter i nærheden af 70.000 besøgende fra over 160 lande. Messen åbnede mandag og varer til og med lørdag. Alle dage åbnes dørene fra kl. 9-18 og lørdag kl. 9-17.

De øvrige danske udstillere på Drinctec 2009 er: Alectia Brew, Blücher Metal, Chemometec, Danisco, Danish Clean Water, Iso-Mix, Keofitt, Lachenmeier, LG-Automatic, Micro Matic, Novozymes, Siltec, Union Engineering, Vestfrost Solutions og Westrup.

Om Drinctec
Drinctec er den vigtigste fagmesse for drikkevaresektoren og ’liquid food’. Inden for sektoren betragtes Drinktec som den vigtigste platform for lancering af nye produkter på verdensmarkedet. Producenter bruger messen til at præsentere den nyeste teknologi til fremstilling, påfyldning og pakning af drikkevarer såvel som flydende fødevarer – herunder også råvarer og logistikløsninger.

Oils+fats 2009
Drinctec afholdes for første gang sammen med den internationale messe oils+fats 2009, der slår dørene op 16.-18. september. Oils+fats er den eneste internationale messe, som fokuserer på produktion og forædling af olier og fedtstoffer fra vedvarende energikilder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078