23948sdkhjf

Lillnord A/S overtager Strømmen

Som led i en strategisk udvikling har Lillnord A/S pr. 1 september 2009 overtaget Strømmen i Randers.
Lillnord, som er leverandør af bageriudstyr, ønsker med overtagelsen at slå sig fast som totaludbyder på såvel hjemmemarked som i internationale sammenhænge.

Lillnord og Strømmen vil begge blive videreført med det nuværende sortiment, men integreret i Lillnord A/S med fælles afsætning og fælles serviceorganisation med hovedsæde i Odder.

- For at leve op til vores strategi om kortest mulig vej fra producent til slutbruger, d.v.s. til bageren." vil Lillnords web-shop blive udbygget med stikkerfærdige og tekniske forbrugsvarer, som ikke kræver nogen særlig salgsmæssige og igangsætningsmæssige instruktioner men kun, at varen skal flyttes fra A til B, skriver man i en pressemeddelelse.

- Samarbejdet med Revent A/B i Sverige vil også naturligt føre til et yderligere internationalt samarbejde worldwide med fokus på såvel Revents ovnsprogram som Lillnords køleprogram. Vigtigt er det også at sikre, at den løbende produktudvikling af det køletekniske program sker i et tæt samarbejde med firmaets eget hjemmemarked samt med internationale råvareleverandører, lyder det fra Lillnord.

Med overtagelsen og integrationen af Strømmen i Lillnord A/S forventes det, at arbejdspladserne på fabrikken i Odder vil blive yderligere udbygget.

Om selskaberne
Firmaet Strømmen er grundlagt i 1845 og kendt for sin produktion af maskiner til bageri- og slagteribranchen. I 1974 ophørte Strømmen A/S som producent og blev et rent handelshus med en landsdækkende salgs- og serviceorganisation for førende agenturer herunder bla. Revent A/Bs ovnsprogram. Det komplette program videreføres.

Lillnord A/S er grundlagt i 1974 og har som producent af avancerede raskeprocesanlæg og køleteknisk udstyr til bagerier opnået stor anerkendelse på eksportmarkeder specielt i Tyskland med egen salgs- og serviceafdeling i Obertshausen ved Frankfurt a.M. og i Benelux-landene i samarbejde med firmaet Hein i Luxembourg. Eksportmarkedet står for 80 pct. af Lillnords omsætning.

Kilde: Lillnord A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079