23948sdkhjf

Harboe anmeldt til politiet

Kapaciteten på bryggeriets rensningsanlæg i Skælskør er ikke fulgt med produktionsudvidelserne. Kommunen anmelder nu Harboe for ulovlig udledning af spildevand.
Slagelse Byråd holdt mandag aften ekstraordinært møde vedr. stanken fra Harboes Bryggeris renseanlæg og konklusionen fra teknisk forvaltning gør rede for, at der eksisterer ulovlige tilstade på rensni9ngsanlægget , skriver Sjællandske Medier.

- I øjeblikket fører teknikere fra teknisk forvaltning tilsyn på Harboe to gange om dagen. Og det lader virkelig også til at være nødvendigt, for mens vi mandag aften sad i møde, så udledte Harboes igen ulovligt spildevand i Spegerborgrenden og dermed Skælskør Fjord. Det har vi på stedet besluttet at politianmelde bryggeriet for. Og frækt er det, for så sent som fredag den 11. september fik vi fra Harboe et brev om, at de beklagede lugtgenerne osv. og om, at nu ville de sætte ind mod overskridelserne i kravene i miljøgodkendelsen, påpeger Anders Nielsen.

Avisen har imidlertid ikke kunnet få en kommentar fra Harboes ledelse, eftersom bryggeriet i disse dage deltager i Drinctec-messen i Tyskland.

Kilde: Sjællandske Medier

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157