23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Øko-slagteri udvider produktionen

Ejeren af Økoslagteriet i Vesten Bjerget håber, at en ny forarbejdningslinje vil kunne skabe vej til de danske middagsborde.

På Økoslagteriet har man hidtil kun beskæftiget sig med at producere økologisk hønsekød til dyrefoder, men denne produktion vil i fremtiden overgå til slagteriet ved Frøstrup.

Med en ny forarbejdningslinje i Vesten Bjerget vil slagteriet opgraderes til at udnytte det økologiske hønsekød til fremstilling af fyld til tarteletter. Det skriver Nordjyske.

Slagteriet aftager høns fra økologiske ægproducenter i hele landet.

Kilde: Nordjyske

BREAKING
{{ article.headline }}
0.109|instance-web04