23948sdkhjf

Chr. Hansen lancerer banebrydende farvestof

Et nyt farvestof giver blandt andet producenter af tyggegummi og chokolade mulighed for at erstatte syntetiske farver med naturlige.
Chr. Hansen melder sig på banen med et unik naturligt alternativ til de syntetiske farver. Nyopfindelsen er baseret på calciumcarbonat, der i Europa er klassificeret som en fødevarefarve (E170).

- For Chr. Hansen giver denne nyskabelse en enestående mulighed for at dække et betydeligt hul i markedet. Vi har allerede indgivet en patentansøgning på vores løsning, og selvfølgelig har vi har store kommercielle forventninger hertil, lyder det fra Ji Hoong Too, Business Development Manager, Confectionery & Ice Cream i Chr. Hansens Color Division.

I de seneste år har fødevareproducenter verden over gjort en stor indsats for at erstatte syntetiske farver med naturlige farver i deres produkter. Samtidig har forhandlere på flere markeder forsøgt at udfase fødevarer, der indeholder de kritiserede kunstige farver. En udvikling, der sker i kølvandet på øget forbrugeroplsyning vedr. de syntetiske farver - tilsætningsstoffer, der kædes sammen med hyperaktivitet hos børn.

Derfor er Ji Hoong Too fra Chr. Hansen nu stolt over at kunne præsentere denne nye farveløsning.

Kilde: Chr. Hansen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079