23948sdkhjf

Launis og Dansk Supermarked samarbejder om fiskefrikadeller

Da Hesselholt Fisk A/S måtte lukke, stod Dansk Supermarked med en mangelvare – de gode fiskefrikadeller baseret på en opskrift af kokken fra Skagen Fiskerestaurant. Produktionen af fiskefrikadeller er nu flyttet til Launis Fiskekonserves i Aalbæk.
Dansk Supermarked har indledt et samarbejde med Launis Fiskekonserves i Aalbæk om produktionen af fiskefrikadeller. Fiskefrikadellerne er baseret på en opskrift af Skagen Fiskerestaurants kok Jesper Winther og blev tidligere fremstillet af Hesselholt Fisk A/S.

- Vi har i mange år haft Dansk Supermarked som en god kunde, og vi tog da også henvendelsen seriøst. Men det var samtidig noget, vi lige skulle overveje en ekstra gang, for i givet fald ville det være en helt ny slags produktion for Launis, siger Ivan Knudsen, som er Launis' salgschef for Norden, om fiskefrikadellesamarbejdet.

Produktionen af frikadeller kører nu på fjerde uge, og dellerne er at finde i fødevarebutikker under Dansk Supermarked i hele landet.

- Det er naturligvis ikke lang tid at høste erfaringer i, men vi kan da konstatere, at de bestillinger, der kommer fra Dansk Supermarked, lyder på flere og flere frikadeller uge for uge. Så vi tror på, at vi har ramt det helt rigtige, siger Ivan Knudsen til Nordjyske.dk.

Kilde: Nordjyske.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094