23948sdkhjf

Hatting-KS rykker tættere på ejerne

Danske Slagteriers datterselskab, Hatting-KS bliver omdannet til et aktieselskab med de to slagteriselskaber, Danish Crown og Tican, som direkte ejere.
Det sker fordi det er besluttet at nedlægge Danske Slagterier, som følge af etableringen af Landbrug & Fødevarer. Danske Slagterier er en af organisationerne bag etableringen af Landbrug & Fødevarer.

Danish Crown og Tican var, gennem Danske Slagterier, i forvejen ejere af Hatting-KS og det nye aktieselskab overtager alle Hatting-KS' aktiver. Der er derfor tale om en ændring, der ikke får praktisk betydning, hverken for kunder elle medarbejdere. Selskabet vil også fortsat hedde Hatting-KS.

Selskabets bestyrelse ligger endnu ikke fast, men det forventes at den nuværende formand, gdr. Peter Fallesen Ravn, fortsætter som hidtil.

Om Hatting-KS:
Hatting-KS har hovedsæde i Hatting ved Horsens - men herudover har man afdelinger over hele landet. Hatting-KS har ca. 280 medarbejdere og virksomheden omsætter årligt for ca. 270 mio. kr. Ca. 70% af alle danske svin er produceret på basis af den ornesæd, som Hatting-KS (Kunstig Sædoverføring) leverer. Salg af ornesæd udgør ca. 2/3 af omsætningen og salg af andre produkter ca. 1/3.

Kilde: Danske Slagterier

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125