23948sdkhjf

Irma vil sætte rekord i salg af økologi

COOP er kommet med en ny ansvarlighedsplan for økologi, miljø, sundhed, klima og etisk handel. En af de konkrete målsætninger er at sikre det bredeste sortiment af økologiske produkter. Butikskæden Irma starter med et forsøg på at slå sin egen rekord i salg af økologi.
I anledningen af COOP’s nye ansvarlighedsplan med fokus på økologi, miljø, sundhed, klima og etisk handel, vil Irma sætte særligt fokus på økologi i den kommende uge. Irma lægger ud med at forsøge at slå sin egen rekord i salg af økologiske varer.

Sidste år opnåede Irma en rekordstor økologisk omsætning på 30,1 procent af det samlede salg i en uge. Målet er nu at slå den rekord i uge 40. De 83 butikker vil desuden kæmpe en indbyrdes kamp om, hvem der kan lange flest økovarer over disken.

- Danskernes appetit på økologiske varer, der smager godt, er meget større, end de fleste hidtil har troet. Samtidig er vores leverandører gennem det seneste år kommet med mange nye, velsmagende økologiske varer, og vi er nu oppe på i alt 1000 forskellige økologiske varer. Derfor tror vi på, at det kan lade sig gøre at slå vores egen rekord, siger Hans Christian Ipland, indkøbschef i Irma.

For at nå målet udgiver Irma en tilbudsavis udelukkende med økologiske varer. Blandt de mere end 50 forskellige særtilbud, giver Irma blandt andet 25 procent rabat på al økologisk frugt og grønt.

Irmas mest sælgende butik på økofronten var sidste gang Irma på Tagensvej, Nørrebro, der opnåede en andel på 38,3 procent.

Kilde: Økologisk Landsforening

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11