23948sdkhjf

300 udstillere klar til DanFish

Når Aalborg Kongres & Kultur Center den 7.-9. oktober åbner dørene til årets DanFish står 300 udstillere klar og indkøbere fra 20 lande har meldt deres ankomst.
Messen er den 21. i rækken og messearealet må denne gang udvides til 9000 kvadratmeter. På fagmessen er der arrangeret to konferencer. Torsdag er EU’s fiskeripolitik på dagsordenen og fredag sætter Danmarks Eksportråd fokus på Danmarks grønne løsninger inden for fiskeriet.

Messearrangørerne glæder sig til at skyde messen i gang. I 2007 blev der på de to dage i Aalborg Kongres & Kultur Center afgivet ordrer for 125 mio. kr., og man har også store forventninger til danske ordrer i år:

- Vi regner med, at niveauet bliver det samme denne gang. Sammen med de ordrer, der bliver aftalt i forlængelse af messen, betyder det en omsætning på omkring en halv milliard kroner. Mange af de penge vil komme Nordjylland til gode, for der er rigtig mange nordjyske producenter af fiskeriudstyr med på DanFish, oplyser Evan Dyran, salgschef for Aalborg Kongres & Kultur Center.

Kilde: Nordjyske Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093