23948sdkhjf

19 verdensnyheder på VandTek 09

Nyhederne står i kø, når den nye konferenceudstilling VandTek 09 åbner dørene 11.-14. november i Odense. Her byder de 147 udstillere på intet mindre end 19 verdensnyheder.
Når fagfolk og beslutningstagere fra hele vand- og afløbsbranchen besøger VandTek 09, kan de glæde sig over et stort opbud af nyheder hos de 147 udstillere. I alt 82 nyheder – heraf 19 verdensnyheder – er blevet godkendt med Vandmærket, som er et nyhedssystem, der lanceres i forbindelse med udstillingen.

- Det er utrolig positivt, at vi oplever så mange godkendte nyheder ikke mindst de flotte antal af verdensnyheder. Vi er stolte over den store interesse for vores nyhedssystem Vandmærket, hvor et ekspertpanel bedømmer nyhederne, fortæller Vandteks projektleder Mona Jakobsen, MCH.

3 stjerner er topkarakter
Et bredt sammensat ekspertpanel bestående af repræsentanter fra hele branchen bedømmer de indstillede nyheder og uddeler Vandmærket med op til tre stjerner på basis af nyhedskarakteren. Nyhederne bedømmes som Danmarksnyheder, Europanyheder og Verdensnyheder. I alt 82 nyheder har fået Vandmærke-stemplet – heraf er 19 altså blevet godkendt som verdensnyheder.

Flest spildevandsnyheder
Den sektor, som byder på flest nyheder, er Spildevand med 48 nyheder heraf én trestjernet verdensnyhed. Rent Vand får 20 vandmærker heraf tre trestjernet verdensnyheder. Afløbs-sektoren byder på 14 nyheder i alt.

Se alle Vandmærkerne på www.vandtek.dk

Fakta om VandTek09
VandTek 09 er en ny konferenceudstilling for vand og afløbsbranchen. Udstillingen arrangeres af MCH i tæt samarbejde med Dansk Vand- og Spildevandsforening (DANVA), Scandinavian Society for Trenchless Technology (SSTT), Dansk Miljøteknologi, Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) samt Spildevandsteknisk Forening (STF). VandTek 09 finder sted 11.-14. november i Odense Congress Center.

Kilde: MCH

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063