23948sdkhjf

Japansk kødgigant etablerer sig i Vejle

Starzen forarbejder svine- og oksekød til det japanske marked og importerer kød fra det meste af verden. Vejles borgmester hilser fødevarevirksomheden velkommen til byen.
Japanske Starzen etablerer pr. 1. oktober europæisk hovedkvarter hos IT-Innovation i Havneparken i Vejle. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

- Vi har undersøgt markedet i to år og mener, Vejle – der jo er center for en del fødevare-virksomheder – er det helt rigtige sted at operere fra, fortæller Finn Lauritzen, som kommer til at dele kontor med sin japanske kollega, Akihiro Nakagawa.

Vejles borgmester Leif Skov er glad for japanernes beslutning om at slå sig ned i Vejle, selv om det ikke pt. resulterer i nye arbejdspladser.

- Det er ikke i første omgang noget stort kontor, men det er et kæmpe firma, der står bag. Jeg tror på, at når de først er landet her, er der basis for at få mere gang i hele fødevarebranchen. Det er dejligt med lidt opmuntring her i krisetiden, og jeg forventer da, at firmaet med tiden måske lige så stille vokser sig større – og ud af Havneparken, siger borgmesteren til avisen.

Kilde: Vejle Amts Folkeblad

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094