23948sdkhjf

Fremgang for oksekødsdivision

Danish Crown meddeler, at koncernens oksekødsdivision har vendt den negative kurve. En bonusordning til nye leverandører har været medvirkende til en stigning i antallet af slagtninger.
Med omkring 9.000 flere kreaturer til slagtning er det lykkedes at bevare en andel af landsslagtningen omkring de 57,6 procent. Og med den aktuelle tilmelding til årets sidste slagtedage vil Danish Crown samlet slagte knap 270.000 kreaturer i Danmark. Det glæder afdelingsleder for DC Ejerservice i Oksekødsdivisionen, Ejvind Kviesgaard, der mener, at fremgangen skyldes flere faktorer.

- Der er tale om en kombination mellem at tilbyde vores andelshavere en bedre service og en konkurrencedygtig notering. Samtidig har vi stor succes med at tilbyde nye leverandører en prøveperiode gennem vores tilbud om at blive bonus-leverandør, hvor de har mulighed for at udnytte fordelene ved at være en del af fællesskabet, siger Ejvind Kviesgaard.

Bonus-leverandørordningen, med de op til seks måneders prøveperiode, har kørt i et års tid og lidt over 100 leverandører enten har været eller er ved at få afprøvet Danish Crown som slagteri og samarbejdspartner.

- Som bonusleverandør får man 70 øre oveni noteringen til endelig afregning, uden mulighed for restbetaling. Efter seks måneder skal man så tage stilling til, om man vil blive medejer eller ej. Og heldigvis har mange valgt at sige ja til tilbuddet, forklarer Ejvind Kviesgaard og fortsætter:

- Ordningen har betydet, at vi har været i dialog med en lang række potentielle andelshavere, og, at vi har fået dyr til slagtning, vi ellers ikke ville have haft.

Kilde: Danish Crown

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11