23948sdkhjf

Flytning kommer bag på Lantmännen-ansatte

Hvorfor lukker man en fabrik, der er så effektiv? Det er det hyppigst stillede spørgsmål i disse dage hos Lantmännen-bageriet i Fristrup. Beslutningen om at flytte produktionen til England kommer i den grad bag på de ansatte, men arbejdet fortsætter som hidtil.
Den generelle følelse blandt de ansatte på Lantmännen-bageriet i Fristrup er undring – undring over beslutningen om at flytte produktionen til England.

Tillidsrepræsentant Sonny Thomsen, der har været på fabrikken i 19 år, mener, at det er en helt forkert beslutning, der er taget og påpeger, at det kommer meget bag på ham og de ansatte.

- Vi er den fjerdebedste virksomhed - ud af vistnok 34 - i Lantmännen-koncernen målt på effektivitet, svind og fraværsprocent, fortæller han og fortsætter:
- Vores sikkerhedsorganisation kører perfekt, og her er lavet rigtig mange tiltag. Vi har en grøn smiley, den højeste hygiejnestandard, ISO-certifikat og meget mere. Arbejdspladsen her er også en stor social størrelse i lokalsamfundet, blandt andet når det gælder arbejdsprøvninger.

Sonny Thomsen fortæller endvidere, at stemningen på fabrikken i øjeblikket er præget af beslutningen om lukningen, men at folkene er professionelle og arbejder videre, som de altid har gjort.

Kilde: Nordvestnyt

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172