23948sdkhjf

ISS forbereder nødplaner

Servicegiganten forbereder sig på en svagere udvikling, og gør sig dermed klar med en plan B, C og D for regnskabsåret 2010.
Finansdirektør Jacob Stausholm er i gang med næste års budgetplanlægning og som tillæg hertil beregnes der på tre scenarier, hvis udviklingen ikke går som ventet. Samtidig er ISS i færd med en større restrukturering for at genskabe lønsomheden i selskabet, skriver Børsen i dag.

Finansdirektøren fortæller Børsen, at det værste scenarie vil være, hvis tingene går fuldstændig i stå, som det har været tilfældet siden sidste efterår.

ISS henter 80 pct. af sin samlede omsætning fra længerevarende servicekontrakter inden for forretningsområdet facility service, der dækker over rengøring, catering, ejendomsservice, sikkerhed og support. De sidste 20 pct. af omsætningen kommer især fra engangsydelser og det er dermed sværere at sætte konkrete tal på dette område i det nye budget.

Engangsservice-ydelserne henvender sig især mod automotive-sektoren, der er særdeles hårdt ramt, men også landscaping eller anlæggelse af grønne anlæg er ramt på grund af den katastrofale udvikling i byggebranchen.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.219