23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Viborg Bryghus satser nationalt

Med to nylanceringer og en juleøl er Viborg Bryghus klar til at komme på Danmarkskortet.

Viborg Bryghus har netop lanceret Gangbar Lager, som produceres i samarbejde med Muskelsvindfonden, og Brew for Beef, der er en øl, der skal nydes til godt oksekød som alternativ til rødvin. Denne øl er produceret i samarbejde med Friland, oplyser Viborg Folkeblad.

- Både med hensyn til Gangbar Lager, Brew for Beef og vores populære Mageløs Økologisk, vil vi gøre en seriøs indsats for at dele disse produkter med ølelskere i resten af landet. Det er nemlig produkter, som har lidt mere i flasken end bare godt øl, idet de hver især også har et godt budskab, som rækker ud over lokalområdet, siger bestyrelsesmedlem i bryghuset, Thomas Sørensen.

Og herudover melder bryghuset sig klar med årets julebryg, Jule Bock, der kan smages for første gang den 30. oktober.

Kilde: Viborg Folkeblad

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|