23948sdkhjf

Nye ejere styrker Cremo Ingredients

Arla solgte i 2004 ostepulverfabrikken i Glamsbjerg til den internationale koncern Kerry Group. Og det har gjort virksomheden stærkere.
Det vurderer fabrikkens direktør Lars Daugaard.

- I Arla var vi de eneste, der vidste noget om ostepulver. Nu er vi med i et fællesskab, hvor vi kan udveksle erfaringer, og hvor vores ejere er lige så dygtige, udtaler han til Fyens Stiftstidende.

Han uddyber, at virksomhedens arbejdsmetoder er blevet moderniserede, og de udvikles og forbedres desuden løbende. Herudover sikrer en unik analysemetode, at Cremo altid fremstiller et ensartet produkt, så kunderne kan regne med at få den vare, de har bestilt. Førhen afhang produktkvaliteten af pågældende mejerists erfaring, forklarer direktøren.

På virksomheden i Glamsbjerg producerer Cremo 250 forskellige slags ostepulver, der anvendes som ingredienser til fødevareindustrien. I alt beskæftiger fabrikken 100 ansatte, heraf 65 i produktionen. Desuden har man sin helt egen udviklingsafdeling, hvor medarbejdere dagligt fokuserer på at udvide markedet for ostepulver. Og det arbejde er der stor succes med.

- For få år siden fandtes der ikke ostekiks på det japanske marked. Nu ender fem procent af vores produktion i japanske ostekiks, oplyser Lars Daugaard.

Kilde: Fyens Stiftstidende

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125