23948sdkhjf

PanPac viser nye folieviklere frem

Scanpack 2009: PanPac Engineering udstiller med sit nye produktprogram på Scanpack i næste uge.
PanPac Engineering har som noget helt nyt valgt at udvide produktprogrammet med folieviklere. Beslutningen er truffet som et led i den forretningsplan, der skal være med til at gøre PanPac Engineering endnu mere konkurrencedygtig både på totalløsninger men også på projekter, hvor der kun indgår folieviklere.

PanPac Engineering har igennem længere tid været på udkig efter og i dialog med flere leverandører af fuldautomatiske folieviklemaskiner, og at valget faldt på Atlanta Stretch er ingen tilfældighed. Atlanta Stretch er blandt de allerbedste producenter af folievikleanlæg. Derfor var glæden da også stor, da en endelig aftale var faldet på plads, lyder det fra virksomheden.

- Det er ingen hemmelighed, at Atlanta Stretch er et kendt og eftertragtet mærke at få forhandlingen af og grunden til at valget netop faldt på Atlanta Stretch skyldes, at deres innovative design og nytænkende løsninger falder særdeles godt i tråd med filosofien og tankegangen hos PanPac Engineering, uddyber man.

PanPac Engineering udstiller på stand G02:11 på Scanpack 2009 messen i Göteborg 20. - 23. oktober 2009. Her vil man kunne opleve det komplette produktprogram inden for sækkefyldning og palletering samt denne sidste PanPac produktnyhed indenfor folievikling.

Kilde: PanPac Engineering

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127