23948sdkhjf

Dansk bager vandt bronze ved EM

Den danske bager Line Hjorth Rasmussen er netop vendt hjem med en bronzemedalje fra EM-mesterskaberne for bagere, som i år blev holdt i Østrig.
18 deltagere fra ni lande deltog ved dette års europamesterskaber. Temaet var ”natur”, og ifølge Line Hjorth Rasmussen, var det spændende at se, hvor forskelligt deltagerne havde tolket temaet:

- Generelt var niveauet utroligt højt. Jeg havde på forhånd håbet på at klare mig godt, men er meget overrasket over at få en medalje – især når de andre var så dygtige, siger Line Hjorth Rasmussen.

Hun arbejder til daglig i bageriet ”Det Gyldne Brød” i Lystrup, og hun kan nu bryste sig af at være Danmarks bedste bager og Europas tredje bedste bager. Det er nemlig kun seks måneder siden hun vandt guld i DM i Bager.

Hun håber, at titlen som Europas tredje bedste bager kan hjælpe hende frem i bagerverden. Hendes nuværende arbejdsgiver lægger i hvert fald ikke skjul på, at han synets, det er spændende, at Line Hjorth Rasmussen skulle deltage i EM. Og så sender hun sin skole en kærlig tanke:

- Jeg vil gerne slå fast, at jeg ikke ville være nået så langt, hvis det ikke havde været for Holstebro Tekniske skole. De har været en kæmpe støtte og hjulpet mig hele vejen i gennem, siger Line Hjorth Rasmussen.

Kilde: Fødevareforbundet NNF

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047