23948sdkhjf

Danish Crown dikterer investeringsstop

I bestræbelserne på at reducere slagterikoncernens omkostninger med 1,6 mia. inden udgangen af 2010, har Danish Crown-direktør Keld Johannesen nu bebudet investeringsstop i Danmark.
Det oplyste den adm. direktør til Børsen, umiddelbart efter at han i går havde talt for en stor del af landets svinelandmænd på Dansk Svineproduktions kongres i Herning.

- Vi har besluttet os for ikke at gennemføre en eneste nyinvestering eller en produktionsudvidelse i Danmark, før vi har styr på omkostningerne. Vi skal tilpasse i stedet. Det er baggrunden for, at vi har besluttet os for at stoppe slagteriet i Rødding og flytte produktionen til Esbjerg, fastslår Danish Crowns adm. direktør Keld Johannesen over for avisen.

Af de 1,6 mia. kr. skal staten bidrage med 300 mio. kr. gennem en effektivisering af kødkontollen ude på slagtelinjerne. Resten skal findes internt i organisationen og her bliver der tale om en reduktion på 20 pct. af lønomkostningerne. Forhandlingerne er allede i fuld gang, men Keld Johannesen ønsker ikke at kommentere på sagens forløb.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109